Welkom in onze winkel

KOKO is misschien wel de meest onderscheidende winkel van Woerden en omstreken, gevestigd op het gezelligste plein van Woerden met leuke terrassen en heerlijke restaurants. Een oppervlakte van 160 m2, ruim 22 meter etalage en paskamers waar je in kan dansen maken onze winkel een écht shop walhalla.

Ons merkenpakket bestaat uit merken als Humanoid, Drykorn, Closed, American Vintage, By-Bar, Knit-ted etc., aangevuld met schoenen van o.a. Premiata en accessoires zorgen voor verrassende collecties. De koffie staat klaar op de mooiste hoek van het kerkplein, wees welkom!

Winkel

Openingstijden

Dinsdag t/m Vrijdag
10.00 tot 17.30 uur

Zaterdag
10.00 tot 17.00 uur

Zondag & maandag
Gesloten

Parkeren

Parkeren in Woerden
Parkeren in Woerden is voordelig en eenvoudig. Je kunt op diverse plekken gemakkelijk je auto kwijt en je kunt op verschillende manieren betalen. We hebben de mogelijkheden op een rijtje gezet.

Liever met het OV?
Met de trein ben je binnen 30 minuten vanuit de randsteden (Den Haag, Rotterdam, Leiden en Utrecht) in Woerden. Vanaf het station is het 10 minuutjes lopen naar de winkels.

Gratis parkeren buiten het centrum
Geen problemen met een stukje lopen (15 min)? Je kan buiten de stad gratis parkeren op het parkeerterrein tegenover restaurant Bregje op Polanerbaan 1.

Betaald parkeren in de binnenstad
Woerden heeft twee parkeergarages: Parkeergarage Castellum en Parkeergarage Defensie-Eiland.

Tarieven
Ma t/m zat 10.00-18.30 uur betaald parkeren.
Tarief: € 2,50/uur.
Tarieven zijn onder voorbehoud van zetfouten en wijzigingen. Bekijk de meest actuele tarieven 
hier.