Betalen, verzenden en retourneren

Betalen
Je kunt betalen d.m.v. iDeal. Wij streven ernaar de bestelling binnen 2 werkdagen te versturen na ontvangst van de betaling.

Verzendkosten
Bij een bestelling vanaf € 250,00 worden er, binnen Nederland geen handelings- en verzendkosten berekend (mits het geen kortingsartikelen betreft). Overige handelings- en verzendkosten binnen Nederland zijn € 5,95 bij bestellingen minder dan € 250,00. Voor onze Belgische klanten is dit € 9,00 bij een bestelling minder dan € 250,00.

Levertermijn
Wij streven ernaar de bestellingen binnen 2 werkdagen te versturen. Mocht je spoed hebben met je bestelling, stuur dan een mail naar shop@kokofashion.nl of maak gebruik van ons contactformulier. In verband met de openingstijden van de winkel, zullen de bestellingen de eerst volgende openingsdag verzonden worden.

Bezorgen
Je kunt zelf kiezen waar je de bestelling wilt laten bezorgen. Dit is ideaal als je een cadeau aan iemand wil versturen. 

Afhalen in de winkel
Je kunt er ook voor kiezen de items af te halen in onze winkel in Woerden. Er worden uiteraard geen verzendkosten in rekening gebracht. Kies bij verzendopties voor ‘afhalen’.

Retourneren
Mocht je aankoop niet aan je verwachtingen voldoen, dan kun je deze binnen 14 dagen retour sturen in de originele verpakking met aangehecht prijskaartje en niet gedragen/gewassen.

Stuur altijd bij je retourzending het retourformulier mee. Zonder retourformulier kunnen wij de retour niet in behandeling nemen. De verzendkosten voor de retourzending zijn voor rekening van de koper. Je kunt het artikel met het retourformulier sturen naar KOKO, Kerkplein 22, 3441 BG Woerden.

Komt het aankoopbedrag onder de € 250,00 euro door retourzending, worden de bezorgkosten verrekend met het retourbedrag.

LET OP: op artikelen met korting geven wij geen geld terug, maar een tegoedbon. Artikelen met 50% korting of meer mogen niet worden geretourneerd.