Over Koko

De damesmodewinkel KoKo is 28 jaar geleden opgericht door onderneemster Marrit Poortinga, die al tientallen jaren actief is in de modewereld. Zij weet haar winkel te onderscheiden van anderen door middel van een assortiment bestaande uit kledingmerken van hoge kwaliteit. KoKo biedt haar klanten een mix van prachtige merken aan als o.a. Humanoid, Drykorn, Graumann, Zenggi, Rabens Saloner, Repeat en many more. Dit weet Marrit, elk seizoen weer,  te mixen met merkjes waar je hebberig van wordt. Daarnaast kunnen klanten langskomen voor stijladvies op maat, een nieuwe passende outfit van top tot teen of een nieuwe aanvulling op een bestaande outfit.


Marrit:

“Mijn nuchtere, praktische karakter heb ik denk ik te danken aan het deels Friese bloed dat door mijn aderen stroomt. De meesten zullen mij omschrijven als zakelijk. Dit klopt uiteraard ook, omdat ik KoKo inmiddels al 28 jaar succesvol run. Maar achter dit zakelijke masker gaat een gevoelig persoontje schuil.

Juist deze mix van zakelijkheid, nuchterheid en emotie zorgen voor een prima recept om collecties samen te stellen die anders zijn. Mijn eigen stijl is stoer maar tegelijkertijd vrouwelijk. Ik hou niet van bling bling en het geheel moet vooral stijlvol zijn. Het allerliefst style ik mezelf in 1 kleur of kleuren die een ton-sur-ton effect geven en onder elke outfit gaat een comfortabel paar sneakers!”