De stylistes

Het liefst zien wij klanten weer weggaan met kleding die zij hebben aangeschaft omdat het past bij wie ze zijn. Iedereen heeft een eigen smaak en wij willen graag onze ervaring op het gebied van styling inzetten zodat we de smaak van iedere klant zoveel mogelijk aanvoelen. Door de merken te voeren die in onze winkel hangen, willen we vrouwen daarin begeleiden. Wij zien onszelf dan ook niet zozeer als verkoopsters maar veel meer als stylistes die moeten aanvoelen wat uw smaak is en welke kleding bij uw wensen past. Als dat lukt, komt u vanzelf met een brede glimlach weer terug de winkel in.

Marrit

Marrit
Mijn nuchtere, praktische kant heb ik denk ik te danken aan mijn Friese bloed dat deels door mijn aderen stroomt. Desondanks ben ik een emotioneel mens waarvoor je me wel wat beter moet kennen. De meesten zullen mij omschrijven als zakelijk. Dit ben ik uiteraard ook, anders kan ik niet al 22 jaar KoKo met succes runnen. Maar achter dit zakelijke masker gaat een gevoelig persoontje schuil.
Juist deze mix van zakelijkheid, nuchterheid en emotie zorgen voor een prima recept om collecties samen te stellen die anders zijn en je nergens anders zult vinden. Mijn eigen stijl is stoer maar tegelijkertijd vrouwelijk. Ik hou niet van bling bling en het geheel moet vooral stijlvol zijn. Het allerliefst style ik mezelf in 1 kleur of kleuren die een ton-sur-ton effect geven.

 

 

Esther

Esther
Het meest blij word ik in de winkel als een klant met het ultieme setje kleding de paskamer uit komt lopen. En dat elke keer weer voor elkaar te krijgen, heerlijk om te doen! Mijn eigen stijl schuift een beetje op van klassiek (tien jaar geleden) naar steeds sportiever nu. Naast een man ben ik gelukkig met twee kinderen. Een sportieve outfit is met twee kids heel welkom. Wel weer gecombineerd met iets moois uit de collectie. Een spannende combinatie om even gek te doen, daar voel ik me heel prettig bij. Etalages inrichten is ook erg leuk om te doen. Spelen met de collecties en mooie combinaties maken waardoor klanten enthousiast worden. Daar heb ik in de afgelopen 12 jaar dat ik bij KoKo mag werken, veel ervaring mee opgedaan.

Karolina_2268

Karolina
Sinds 2007 werk ik met heel veel plezier bij KoKo. Mijn hele leven is mode al mijn passie geweest. Nadat ik uit Polen naar Nederland ben gekomen, heb ik ervaring opgedaan bij Luna in Gouda en de eerste IKKS women store in Nederland. Bij KoKo kan ik mijn full time baan combineren met het opvoeden van mijn dochtertje die in 2013 is geboren. Matilda leert mij vooral om geduldig te zijn en van het moment te genieten. Het is mooi dat kinderen volwassenen hier op kunnen wijzen zonder dat ze het zelf weten. Hoe heerlijk het is om bij mijn dochtertje te zijn, ik sta met veel plezier in de winkel om u te ondersteunen bij het zoeken naar de kleding waar u zich prettig in voelt.

Sylvia

Sylvia
Nog steeds geniet ik elke dag van mijn twee passies. Al jong wist ik dat ik in een kledingzaak wilde werken en ook heel graag moeder wilde worden. Vanaf mijn zestiende heb ik ervaring opgedaan in kledingwinkels en sinds mijn 25e heb ik een man met wie ik in liefde twee zoons heb mogen opvoeden. Vanaf 2010 werk ik met veel plezier bij Marrit in de winkel. We verkopen prachtige merken en zie het als mijn taak om klanten op hun gemak te stellen en tevreden naar buiten te laten gaan. Nog mooier is het als dezelfde klant de volgende keer met een glimlach weer binnenkomt. Wees welkom bij KoKo!